5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları strüktürlmaktadır.

Bir öteki şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik simultane kapının rahatlıkla açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binanın karıninden bayağıya doğruca inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Antrparantez, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Uzay Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden Yangın Merdiveni Kapısı yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page